Politica de returnare

Clientul – consumator, așa cum este definit conform normelor în vigoare OUG 34/2014  are dreptul de a  renunta/retrage din contractul de vânzare in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a produsului.

Clientul suporta costurile directe de returnare a produselor achizitionate.

Returul gratuit se aplica exclusiv pentru produsele care prezinta defect de fabricatie sau in cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.

Pentru returnare/retragere, clientul completeaza Formular de Retur ( link catre pdf) si il trimite impreuna cu coletul la adresa : S.C. Alison Hayes Romania S.R.L., Sos. Bucuresti – Buzau, km 55.2, Urziceni, judetul Ialomita, cod postal 925300 , telefon 0751 205 489

 Nu este posibil returul coletului personal la sediul firmei, acesta trebuie livrat doar prin curier rapid la adresa mentionata mai sus.

 Inlocuirea produsului cu alta marime sau alt model

 Dupa receptionarea produselor returnate si verificarea acestora, iti vom trimite schimbul de marime ( in limita stocului disponibil ) sau alte produse la schimb dupa cerere. Pentru retrimiterea prin curier se va percepe inca o taxa de transport.

Conditiile de returnare produs :

1. In situatia in care se doreste returnarea produsului NEFOLOSIT/NEPURTAT, produsul trebuie returnat în aceeasi stare în care a fost livrat (rugam ca, pe cat posibil,sa trimiteti produsul cu etichetele intacte, deoarece contin elemente de identificare ale produsului si producatorului, conferind clientului garantia ca produsul este original).

2. Produsele nu trebuie sa prezinte urme de folosire precum machiaj, deodorant, mirosuri neplacute, pete de orice fel.

3. Daca aceste conditii sunt indeplinite, puteti returna produsul in vedere recuperarii pretului achitat pe produsul respectiv .

Rambursarea contravalorii produsului

In termen de maximum 14 zile de la primirea coletului in depozit va vom rambursa suma primita drept plata din partea dumneavoastra prin transfer bancar.

Orice retur care nu respecta Termeni si Conditii Manvi va fi refuzat.